Search

Сите колумни на Мирко Попов

Мисијата на Мирко Попов беше еден од столбовите на кои од самиот почеток го формиравме Трн. Со него делевме вредности и визии кон животот, политиката и уметноста.

Ова се неговите колумни кои ги објави во Трн и се вистинска можност да се запознае Мирко лично, без интервенции и ограничувања.

Најново

Последни колумни