Search

За нас

Ние во Трн веруваме во важноста да бидете добро информирани, а ние да останеме инспирирани.

Ние отвораме и ви испорачуваме низа содржини кои се информативни, возбудливи, човечни и кои ве предизвикуваат да се прашувате, да мислите и да сонувате. Содржини кои некогаш ќе ве поместат од вашата удобност за да ви ја доближат вистината, а друг пат ќе ви го поттикнат адреналинот и ќе ви го направат денот подобар.

Денес ве каниме да го искусите ова возбудливо патување, за утре да ви станеме алтернативно четиво во секојдневието.

Трн промовира општествени и културни вредности, зелени политики, технологии, човекови слободи, здрави начини на живот, праведност, хуманост и креативност.

Трн – те боцка и кога не сакаш!