Search

Сакам прогресивни и смешни луѓе

Кристијан од Велес има 19 години. Работи како шанкер и сака прогресивни луѓе и напредна држава.

„Сонувам за прогресивност на секое поле, особено за прогресивни млади. Инаку, како млад човек се смеам на сето она што е смешно, без разлика што е, важно ми е добро да се изнасмеам“- изјави Кристијан за рубриката „Насмевни се“.

Во фокусот на Трн рубриката „Насмевни се“ се случајно избрани граѓани на улица кои со насмевка на нашите фоторепортери испраќаат порака за ваш поведар и понасмеан ден. Не заборавајте и вие да се смеете.

Најново

Последни колумни