Насмеаниот Ангел

Ангел Ангеловски најчесто е од другата страна на објективот, онаа на фотографот. Неговите фотографии најчесто ги гледате на прилозите на Трн. Овој пат успеавме да му украдеме една насмевка и да ја споделиме со вас.
Се смее постојано и секаде носи позитивно расположение, а светот го разбира како поле за многу стебла канабис.
Ангел сака електронска музика и добра дружба.

Во фокусот на Трн рубриката „Насмевни се“ се случајно избрани граѓани на улица кои со насмевка на нашите фоторепортери испраќаат порака за ваш поведар и понасмеан ден. Не заборавајте и вие да се смеете.

Најново

Последни колумни