Search

Сонувајќи за повеќе слободно време си се смеам со синот

Христина е од Грац (Австрија), живее во Скопје, има 35 години. По занимање е музичар педагог. Ја сликавме насмеана во Градскиот парк.
„Сонувам за повеќе слободно време, само тоа ми недостига. А она што најмногу ме смее во последно време е мојот син, а вие не заборавајте да се смеете секој ден“- изјави Христина за рубриката „Насмевни се“.

Во фокусот на Трн рубриката „Насмевни се“ се случајно избрани граѓани на улица кои со насмевка на нашите фоторепортери испраќаат порака за ваш поведар и понасмеан ден. Не заборавајте и вие да се смеете.

Најново

Последни колумни