Search

Game Event – утре во Градскиот Парк во Скопје

Нека игрите започнат! Сакате ли да почувсвувате адреналински наплив кога се натпреварувате во некоја игра? Или се забавувате кога ги учите комплицираните правила на некоја нова игра?

Тогаш придружете ни се овој четврток, на 11 јули во Градскиот Парк, со почеток во 19:00 часот, каде ќе играме игри од нашите земји: Франција, Германија и Турција.

Можеби и вие имате некоја игра на која сакате да нѐ научите? Ако е така-донесете ја! Нека победат најдобрите, се вели во објавата од организаторот Волонтерски Центар Скопје.

Најново

Последни колумни