Search

Јога учителката со насмевка од љубов

Магдалена живее во Скопје, има 24 години и работи како јога учителка. Додека со насмевката се обидуваше да испрати ведрина до нашите читатели ни изјави дека секогаш сака да се смее на љубовта, а сонува за целосно освестување, најверојатно мислејќи на сите нас.

Во фокусот на Трн рубриката „Насмевни се“ се случајно избрани граѓани на улица кои со насмевка на нашите фоторепортери испраќаат порака за ваш поведар и понасмеан ден. Не заборавајте и вие да се смеете.

Најново

Последни колумни