Search

ReTРН time – со Дениз Абдула и Ади Имери

Ади Имери е современ македонски музичар и еден од најсаканите професори по гитара на младите гитарски надежи. Во оваа епизода ќе видиме какви „повратни“ ќе му упати на Дениз и ќе дознаеме нешто повеќе за концертот на неговата група „Пичвајз“ кој ќе се случи на трети март.

Најново

Последни колумни