Search

Еве ги резултатите: Каков Претседател посакавте?

Пристигнаа резултатите од анкетата на која публиката на Трн кажа каков претседател или претседателка посакува.

„Боцкавата“ заедница во најголем процент посакува претседател кој ќе е претставителен за да нè претставува во светот.

Исто така, се очекува да ги продолжи преговорите со ЕУ, а најнепожелно е децата да му (ѝ) живеат надвор од Македонија.

На графикот подолу се целосните резултати.

Најново

Последни колумни