Search

Bioscience Lab во Europe House Struga

Денес од 13:00 часот Europe House Struga го организира настанот Bioscience Lab.

„Драги средношколци, ве покануваме на едно несекојдневно искуство, да експериментираме и да се забавуваме. Крајот на школската година го одбележуваме со практични експерименти, обезбедувајќи им на учесниците можност да се запознаат до фундаменталните техники во бионауката.  Откривање мистерија преку отпечатоци на прсти, поставување на дијагноза и третман на измислена болест, и уште многу други експерименти кои ќе го зајакнат вашето критичко размислување и ќе ја поттикнат тимската работа“ -стои во најавата за настанот.

Најново

Последни колумни