Search

ReTРН time – со Дениз Абдула и Тамара Котевска, режисерката на Медена Земја

Тамара Котевска со себе ја носи магијата на филмот, па и на оваа средба со Дениз во паркот се случи таа магија и се роди краток нем филм! Која песна и се вртела во глава на Оскарите во Долби театарот, кога е промоцијата на нејзиниот следен филм и уште нешто за омилените работи на Тамара, погледнете ја оваа епизода на ReTРН time.

Најново

Последни колумни