Search

Концерт на Next to Silence во „Џез ин“ во Охрид

Џез составот Next to Silence вечерва во 22 часот ќе одржи концерт во клубот „Џез ин“ во Охрид. Најава за концертот е музичкото видео за композицијата Tsunami, снимен на археолошкиот локалитет Плоча-Миќов Град на Охридското Езеро, во соработка на музичката група со Заводот и музеј од Охрид и Центарот за истражување на предисторијата. Автор на видеото е Христијан Талевски, а звукот е снимен од Ивица Јанкуловски.

Најново

Последни колумни