Search

ReTРН time – со Дениз Абдула и Дани Димитровска

Во новата епизода на ReTРН time на Дениз му гостува Дани Димитровска, еден од најдобрите наши вокали, која веќе 20 години е дел од македонската естрада. Се чини дека ексклузивно ќе ја слушнеме најновата нејзина песна (вели дека и се врти во глава секој ден), а Дани ќе учествува и во новата рубрика Р и можеби ќе го има првиот лош ретрн на прашањата на Дениз воопшто.

Најново

Последни колумни