Search

ReТРН time – со Дениз Абдула, гостува актерката Викторија Степановска

Во ова летно издание на ReТРН, директно од убавата Битола, имаме чест да ви ја претставиме супер талентираната актерка Викторија Степановска, дел од актерската екипа на Народен театар – Битола. Викторија со својата харизма и талент го освои срцето на битолската публика, а сега ќе ја запознаеме подобро на еден скроз искрен муабет, одговарајќи брзо на нашите згодни и незгодни прашања.

Одговарајќи на сите наши прашања, на домашен терен, таа споделува интересни детали од својот професионален и личен живот. Викторија ни открива кој е нејзиниот омилен професор, дали се пика по шминкерни, и, во една поинаква перспектива, ќе ни каже колку ѕвезди има на небото според нејзиниот поглед. Е па, уживајте!

Најново

Последни колумни