Search

Прв КОЛОРС состанок на сите членови од Европската универзитетска алијанса

Од 16-ти до 18- мај на УКЛО Битола ќе се одржи првиот состанок на сите членови од Европската универзитетска алијанса од работна група 5. Партнерите од Германија, Франција, Шведска, Шпанија, Италија, Полска, Литванија и Хрватска и сите засегнати страни од бизнисот, граѓанскиот и владиниот сектор ќе имаат можност да разменат нови искуства, со УКЛО како домаќин.

Приоритети се диверзитет, еднаквост и инклузија.

Најново

Последни колумни